Welcome to
JK Lab Nordic
Welcome to
JK Lab Nordic
Welcome to
JK Lab Nordic
Welcome to
JK Lab Nordic

Vi är experter på testning av material och produkter inom fyra olika huvudområden. Hos oss kan du både beställa och få rådgivning om marknadens ledande utrustning inom området, men också boka förstklassig service och kalibrering av dina redan befintliga maskiner. Klicka på någon av områdena ovan för att ta dig vidare och läsa mer!

 

De senaste nyheterna från oss och våra leverantörer. Maskiner och utrustning för alla era behov av materialprovning, metallografi, hårdhetsmätning och elementalanalys, med mera!

JK Lab har varit verksamma i branschen sedan början av 90-talet, vilket innebär att vi besitter en lång erfarenhet och stort kunnande för våra produkter inom Hårdhetsmätare, Dragprovare, Metallografi, Bildanalys, Mikroskop, Hårdhetsprovare, Portabel mätutrustning, Elementalanalys samt
Service & Kalibrering.

 

Vi på JK Lab strävar alltid efter ett långsiktigt samarbete med våra kunder vilket vi når genom att erbjuda instrument och förbrukningsmaterial från marknadens ledande tillverkare, samt tillandahållande av en komplett serviceorganisation.

Contact us and we will help you!

Vi har sett till att våra tekniker har en djup kunskapsbas inom alla de instrument som vi säljer. Alla våra servicetekniker är certifierade och har kontinuerligt utbildningar hos våra leverantörer för att alltid kunna hjälpa er på bästa sätt!

 

Vi erbjuder även ackrediterad kalibrering via Swedac för instrument som Töjningsmätare, Hårdhetsmätare, Dragprovning-, Tryckprovning- och Slagprovningsmaskin. Efter en kalibrering kan du vara säker på att
din utrustning kommer att fungera på bästa sätt och med hög precision.

 

Läs gärna mer om ackrediteringens omfattning på Swedacs sida här.